In this section


Informaţie importantă

Clienţii Corporaţiei Advent Internaţional sunt fondurile pe care această corporaţie le administrează, în vreme ce serviciile prestate de către Advent România SRL se derluează numai în beneficiul Advent International Corporation. Nici o altă persoană, fizică sau juridică, în afară de Advent International Corporation, nu va fi îndreptăţită să solicite Advent România SRL serviciile pe care această companie le oferă, în mod normal către Advent International Coporation. Advent Romania SRL nu va presta servicii financiare şi nu va efectua investiţii altor presoane, în afară de Advent International Corporation şi/sau nu va aviza şi/sau nu va recomanda niciunei alte persoane tranzacţiile considerate oportune. Astfel, Advent România SRL nu îşi va asuma responsabilitatea de a vă oferi protecţia datelor în aceeaşi măsură în care aceasta este acordată clienţilor săi. În măsura în care consideraţi necesar, va trebui să solicitaţi personal sprijinul unor consilieri legali, financiari sau specialişti în investiţii.

Obţinerea unor rezultate de succes, depinde de o serie întreagă de factori, ceea ce face ca performanţele înregistrate de Advent International Romania SRL şi investiţiile realizate de aceasta să nu poată fi repetate, în mod obligatoriu.

Tranzacţiile pe care Advent International Romania SRL le încheie, sunt adesea legate de investiţii ce nu pot fi realizate în perioada imediat următoare, datorită faptului că pe piaţa respectivă asemenea investiţii nu sunt efectuate în mod uzual, ceea ce pune în dificultate un investitor care doreşte să realizeze acest tip de investiţii sau care doreşte să obţină informaţii reale referitoare la valoarea acestora.

Back to Romania