Ceramica

 

Search our investment portfolioInfiinţată în anul 1967, compania se bucură de o largă recunoaştere prin calitatea produselor, fiind o marcă de renume. În prezent Ceramica este a doua mare companie independenta şi a treia ca mărime in România, cu o producţie zilnică de 450 de tone de cărămizi şi 50 de tone de ţiglă.

Potenţialul de creştere al companiei este excelent. Piaţa materialelor de construcţie din România este la acest moment relativ subdezvoltată, dar creşterile sunt de circa 20-30% anual, alimentate de creşterea din industria construcţiilor, de accesul din ce in ce mai facil la credite ipotecare şi de finanţările Uniunii Europene pentru infrastructură.

Strategia este de a poziţiona Ceramica în prima linie a acestei creşteri, făcând tranziţia de la o afacere cu orientare istorică spre producţie, către una de vânzări şi marketing.

Iniţiativele specifice ale noii echipe de management implementata de Advent includ o nouă linie de producţie, modernizarea fabricilor existente, introducerea funcţiilor dedicate vânzărilor şi logisticii, şi dezvoltarea gamei de producţie existentă . Oportunităţile de export vor fi de asemenea explorate în special către Ucraina care cunoaşte de asemenea o creştere a industriei materialelor de construcţii.

 

Language


Romanian - English
 

Related Links and downloads


Related Investments


Contact